Traditie de familie

Rus Victor Daniel este pompier la ISU Bistrița de aproape 3 ani. La vârsta de 25 de ani a decis să înființeze propria lui afacere.

Povestea ,,Aluneasa, arome din Călimani” a început cu amintirea bunicii și a mamei sale. “Îmi amintesc cum uscau fructele pe o sârmă în spatele casei.”, declară Victor.

O adevărată grădină a iubirii crește în inima bunicii, aceasta având influențe pozitive în viața bărbatului. Pompierul a realizat acest lucru, motiv pentru care luptă să ducă tradiția familiei mai departe.

 

 

Astfel, ,,Aluneasa” a devenit o afacere de familie, unde toți membrii sunt implicați.

O gamă sănătoasă de produse găsim la Aluneasa, arome din Călimani: ,,Printre produsele noastre se găsesc și 8 tipuri de ceai, toate din fructe uscate, hibrii uscați, mere și un mix de legume pentru ciorbe.”

Procesul de realizare al produselor e simplu: ,,Uscăm plantele, iar apoi le mărunțim cu o mașină specială.”, explică Victor.

,,Produsele sunt 100% bio: nu punem nici zahăr pe fructele uscate, nici sare în acel amestec de legume.”

Cum se pot cumpăra toate aceste produse?

,,Produsele se pot achiziționa de pe site-ul nostru. Cumpărătorii ne pot găsi și la târgul ,,Produs în Bistrița” , în fiecare sâmbătă pe Pietonal de la 09:00 la 14:00. Avem produse și la sediul Lordinu, la Cămara Bunicii și la Pizza Mania.”

,,E un avantaj pentru noi pentru că începe să prindă acest trend. Nu prea e competiție pe partea aceasta.”

Pe viitor, familia își propune să aibă și un magazin sau chiar un lanț de magazine cu aceste produse.

Sănătatea este pe primul loc, iar plantele din cele mai vechi timpuri au venit în sprijinul nostru. Produsele naturiste devin populare, iar oamenii nu mai au nicio scuză pentru a le evita. ,,Aluneasa, arome din Călimani” susține un stil de viață sănătos, iar produsele lor sunt bogate în vitamine, toate la un preț accesibil!

Sursa:https://bn.pov21.ro/povestea-lui-victor-rus-pompierul-bistritean-care-are-o-afacere-cu-fructe-uscate/