Poveste de familie

După ce a impresionat clienții de la piața locală cu hribii lor uscați și cu pudra de hribi, familia Rus din Budacu de Sus a mai adus încă un produs sănătos și bun pe care-l putem folosi la preparatul ciorbelor. Este vorba de un mix de legume uscate care nu conține niciun strop de sare.

Daniel Rus ne-a explicat că i-a venit ideea să facă acest mix de legume știind că multă lume se ferește de legumele uscate pe care le găsim în comerț din cauza cantății mari de sare pe care o conțin acestea.

”Este un fel de vegeta, însă fără niciun pic de sare.Am început să uscăm legume, le-am mărunțit și facem un amestec natural din ele. Conține morcovi, păstârnac, ceapă roșie, ardei roșu, țelină și pătrunjel. Deci efectiv luăm leguma, o spălăm, o curățăm, o mărunțim și o punem în aparat de uscare. Este foarte bun pentru ciorbe”, a spus Daniel Rus.

Sâmbătă, la piața locală, mixul de legume s-a vândut foarte bine.

”Acum, în pandemie, lumea pare că apreciază mai mult produsele naturale și e mult mai atentă la sănătate. Noi suntem bucuroși că am venit la piața locală pentru că tot mai multă lume a auzit de noi, vine, ne caută și cumpără de la noi”, a mai spus Daniel Rus.

Pentru că vine iarna și vom sta tot mai mult la gura sobei, tânărul antreprenor s-a gîndit să mai facă ceva, un ceai din fructe.

”Am uscat măr, pară, gutuie, am pus și afine pentru culoare. Va fi un ceai foarte bun și sănătos care va putea fi preparat prin infuzare timp de 5 -7 minute”, a mai spus Daniel Rus.

Mai multe informații despre produsele noi pe care le face familia Rus din Budacu de Sus găsiți pe pagina Fructe de Pădure unde veți vedea și etapele de pregătire a noilor produse.

Articolul poate fi gasit: https://timponline.ro/dati-gust-ciorbelor-cu-cel-mai-nou-produs-al-familiei-rus-din-budacu-de-sus/